Kensington, Andre Hazes, Waylon en meer voor mainstage Dutch Valley 2018

review: Kensington - 22/11 - Ziggo Dome Kensington
Kensington, Andre Hazes, Waylon en meer voor mainstage Dutch Valley 2018
Door evaruiten op 29 januari 2018 - 15:49 1 Op 18 augustus is het weer tijd voor het compleet Nederlandse festival: Dutch Valley! Het festival wordt net zoals voorgaande jaren gehouden in de Velsen Valley te Spaarnwoude.

Zojuist zijn de eerste namen van de line-up voor de mainstage bekend gemaakt: Kensington (foto), Andre Hazes, JeBroer, Waylon, Mr Polska, Barry Hay, Tino Martin, Alain Clark, Wolter Kroes, Maan, Kenny B en Lange Frans. De komende maanden zullen de namen van de overige podia bekend gemaakt worden.

Fantickets en Early Bird tickets zijn helaas al uitverkocht, reguliere tickets zijn nog wel te verkrijgen. Deze kosten 39,50 euro (excl. servicekosten) en zijn te verkrijgen via deze link. Naast reguliere tickets zijn er Groepstickets voor vier personen, Deluxe tickets, Kids tickets en Kids Deluxe tickets verkrijgbaar.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



valtifestnews.gif

VALTIFEST KRIJGT OOK IN 2018 EEN NIEUWE EDITIEOndanks het faillissement van Valtifest B.V. vorig jaar, krijgt het festival...

tiktak festival

BROEDERLIEFDE, RONNIE FLEX, JONNA FRASER EN MEER... De zomer begint vroeg dit jaar, met TIKTAK Beach Festival. Op 8 april kun je...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.