Vijf nieuwe artiesten voor London Calling: o.a. YUNGBLUD en Stella Donnelly

YUNGBLUD
Vijf nieuwe artiesten voor London Calling: o.a. YUNGBLUD en Stella Donnelly
Door sjoertb op 30 januari 2018 - 14:11 1 De organisatie van London Calling heeft vandaag een vijftal nieuwe namen onthuld voor de aankomende editie van het festival. YUNGBLUD (foto), LOMA, Mattiel, Palm en Stella Donnelly mogen op de poster gezet worden.

Eerder werden er al tien bands aangekondigd waaronder Husky Loops, Rolling Blackouts Coastal Fever, Mikaela Davis en Boy Azooga. Bekijk hier het volledige programma in ons overzicht.

London Calling Festival komt dit jaar terug in het Amsterdamse Paradiso op vrijdag 25 en zaterdag 26 mei.

Ticketinformatie
De komende editie van London Calling is toegankelijk met de Indiestadpas 2018. Deze is te verkrijgen via de website van het festival. Een Indiestadpas 2018 staat gelijk aan een weekendkaart voor London Calling en kost 28,37 euro inclusief servicekosten.

Om naar binnen te kunnen, dien je jezelf op aanwezig te zetten bij het London Calling Facebook evenement en in het bezit te zijn van de Indiestadpas 2018 of het omruilticket dat je via Ticketmaster hebt gekocht. Dagkaarten worden binnenkort verkrijgbaar.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Welcome to the Future

DUBFIRE, JORIS VOORN, PAN-POT EN MEER VOOR WELCOME...Tijdens Welcome to the Future Festival kan je van alles doen. Op het...

Camp Moonrise news

CAMP MOONRISE KONDIGT EERSTE NAMEN AAN: O.A. MY BABY... Van vrijdag 22 tot en met zondag 24 juni is het tijd voor het nieuwe festival...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.