Eerste namen Music Meeting bekend (o.a. Donny McCaslin Group)

Donny McCaslin
Eerste namen Music Meeting bekend (o.a. Donny McCaslin Group)
Door ThomasS op 01 februari 2018 - 13:12 1 Donny McCaslin Group, Flat Earth Society & David Bovée, Saz'Iso en Sidiki Diabaté komen dit jaar naar het Nijmeegse International Music Meeting Festival op 19, 20 en 21 mei 2018. De voorverkoop voor het evenement in Park Brakkenstein is vandaag, 1 februari, gestart om 10.00 uur.

Met Donny McCaslin haalt Music Meeting één van de best bewaarde geheimen uit de moderne jazz naar Nederland. De saxofonist is bekend van zijn grote bijdrage aan David Bowie's album ‘Blackstar' en hij is, met 12 albums op zijn naam, al meer dan twintig jaar van grote waarde in de New Yorkse jazzscene.

Flat Earth Society is een energieke smeltkroes van vijftien topmusici onder leiding van componist en producer Peter Vermeersch. Samen met gitarist David Bovée brengt de Vlaamse groep het rauwe, groovy en uitzinnige muziekproject ‘Boggamasta'.

Saz'Iso, samengebracht door producer Joe Boyd (Pink Floyd, R.E.M.), is met hun authentieke Albanese volksmuziek voor het eerst live te zien in Nederland. De jonge Sidiki Diabaté - zoon van kora-virtuoos Toumani Diabaté - is inmiddels een grote hiphop-ster in Mali en verovert langzaam de wereld met zijn mix van hiphop en afropop waarin de kora een grote rol blijft spelen.

Ook saxofonist Derek Brown (VS), La Mambanegra (Colombia), Sahad & The Nataal Patchwork (Senegal) en Sysmo (België) die samen spelen met Santiago Vazquez (Argentinië) komen optreden. In de komende maanden worden er nog meer namen aan het programma toegevoegd.

Start kaartverkoop
De reguliere voorverkoop van Music Meeting 2018 start op donderdag 1 februari om 10.00u via musicmeeting.nl. Er zijn 1-Day Tickets, 3-Day Tickets en 3-Day Tickets met camping te koop. Voor studenten en CJP-kaarthouders geldt een speciaal tarief. Vanaf dit jaar is er geen ‘parkticket' te koop. Met een ticket heb je nu toegang tot het hele festivalterrein en alle optredens. Kinderen t/m 16 jaar hebben gratis toegang.











Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



catch festival

LINE-UP COMPLEET VOOR CATCH FESTIVAL IN...De volledige line-up voor het CATCH festival in Utrecht is bekend. Het...

Paaspop

PAASPOP MAAKT NIEUWE NAMEN BEKEND (O.A. BLØF EN... Vandaag worden aan Paaspop de volgende namen toegevoegd: BLØF,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.