Pukkelpop-organisatie lanceert nieuw festival: Garnizoen

Pleinvrees sfeer DJ
Pukkelpop-organisatie lanceert nieuw festival: Garnizoen
Door sjoertb op 15 februari 2018 - 11:30 1 Het team achter Pukkelpop gaat dit jaar een nieuw festival organiseren. Het festival 'Garnizoen' zal zich qua muziek richten op de begindagen van het house- en technogenre.

De nachtclub Warehouse in Chicago waar house zijn roots heeft dient als inspiratie voor het nieuwe concept. Organisator Chokri Mahassine over het nieuwe festival: "In een muzieklandschap waar "meer, groter en bombastischer" vaak de norm is, kiezen we er bewust voor om met Garnizoen te gaan voor betaalbaar en laagdrempelig", "Onze ambities zijn groot in de zin van programmatie, samenwerkingen en naamsbekendheid. Qua publiek en capaciteit liggen de ambities lokaal en willen we vooral ook kiezen voor kwaliteit boven kwantiteit."

De eerste namen zijn al bekend. Sam Paganini, Dense & Pika, Haeken (aka De Sluwe Vos), Joyhauser, Goldfox, Beanz en Linear Straight zijn te zien in de 'Warehouse'-zaal en in de house-zaal draaien Dan Shake, Kiani & His Legion, Bjeor, Timmerman, Oblikato, Skitz, S.cense, Pandes en Kong.

Op 21 april vindt het nieuwe festival plaats in De Citadel in Diest. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 19 februari 11:00 via de website van het festival.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



bospop2013nws

DRIE NIEUWE ARTIESTEN OP BOSPOP 2018 - O.A. SIMPLE...Eerder werd al bekend dat onder meer Live, Racoon, UB40, Graveyard, Billy...

vestrock12

EERSTE NAMEN VESTROCK 2018 - O.A. MY BABY, JOHAN,... De festivalorganisatie van Vestrock heeft de eerste namen voor de editie van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.