Bevrijdingsfestival Limburg maakt headliners bekend o.a. My Baby, DeWolff en Alain Clark

bevrijdingsfestival limburg
Bevrijdingsfestival Limburg maakt headliners bekend o.a. My Baby, DeWolff en Alain Clark
Door RobZ op 06 maart 2018 - 11:15 1 Jaarlijks vieren we op 5 mei de Vrijheid en zo ook dit jaar. De binnenstad van Roermond wordt omgetoverd tot de festivallocatie van Bevrijdingsfestival Limburg. De line-up van het hoofdpodium is vandaag bekend gemaakt: MY BABY, DeWolff, Alain Clark, Mayan, Jack Parow en The Hillbilly Moonshiners zijn 5 mei daar te zien. De overige artiesten worden de aankomende weken ook aangekondigd.

Naast de vele muzikale acts zullen er ook verschillende culturele en maatschappelijke activiteiten plaatsvinden op het plein dan de Vrijheid. Er is een Debat & Dialoog activiteit, Speeddaten met een Veteraan en ook een Silent Disco van het Rode Kruis.

Net als ieder jaar is het Bevrijdingsfestival gratis toegankelijk voor iedereen! Hier vind je al onze Bevrijdingsfestival Limburg festival-informatie.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Mysteryland 2018 news

MYSTERYLAND MAAKT PROGRAMMA ROND MET O.A. AXWELL &...Zojuist zijn de laatste namen van Mysteryland aangekondigd. Op de...

Couleur Café Festival news

SELAH SUE, D'ANGELO EN CHRONIXX NAAR COULEUR CAFÉ 2018 Het team van Couleur Café komt vandaag met drie nieuwe namen. Eerder werden...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.