PITCH Festival gaat deze zomer niet door

review: PITCH 2016 - Zaterdag Anderson .Paak
PITCH Festival gaat deze zomer niet door
Door sjoertb op 06 maart 2018 - 12:46 1 Sinds 2011 was het PITCH Festival een vaste waarde in Amsterdam. Helaas gaat het feest dit jaar niet door. Door de jaren heen groeide het festival naar twee dagen en vertakte het zelfs naar een tweede festival in Utrecht: CATCH.

De focus van PITCH heeft altijd gelegen op vooruitstrevende elektronische muziek. De organisatie zegt dat het met het huidige festival- en muziek-klimaat dit jaar niet te doen was om aan haar eigen hoge standaarden te voldoen. Of het festival volgend jaar terugkomt is nog niet duidelijk.

Door de jaren heen stonden onder andere Mount Kimbie, Mura Masa, Soulwax, James Blake, Massive Attack, Trentemoller, Disclosure en Anderson .Paak (foto) op PITCH.

Dit jaar gaat CATCH gelukkig wel door. Op 24 maart vindt het festival plaats in TivoliVredenburg in Utrecht met onder andere Fatima Yamaha, Bicep, Snakehips, George Fitzgerald en Dekmantel Soundsystem. Het hele programma vind je hier in ons overzicht. Kaarten zijn hier verkrijgbaar.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



the flying dutch 2016

PROGRAMMA THE FLYING DUTCH HELEMAAL ROND - O.A....Tijdens The Flying Dutch worden bekende DJ's door Nederland per helicopter...

Mysteryland 2018 news

MYSTERYLAND MAAKT PROGRAMMA ROND MET O.A. AXWELL &... Zojuist zijn de laatste namen van Mysteryland aangekondigd. Op de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.