Woodlum Festival komt terug voor zijn derde editie

Woodlum festival
Woodlum Festival komt terug voor zijn derde editie
Door op 1 Na twee succesvolle edities van Woodlum festival in 2014 en 2015 keert Woodlum terug naar Molenerf de Ster op 26 mei. EKKO en koffiezaak The Village maken het voor de derde keer mogelijk om het Woodlum festival op te zetten speciaal voor alle liefhebbers van Americana, donkere folk en country.

Woodlum Festival staat voor rauwe muziek met een eigenzinnig karakter. de volgende artiesten zijn al bevestigd; King Dude, Of The Wand and The Moon, Bror Gunnar Jansson, The Grand East, The Folk Road Show, The Dark Red Seed, Jenny Berkel & Ryan Boldt en Douwe Dijkstra & de Sneue Vertoning.

Kaarten voor Woodlum gaan donderdag 15 maart 2018 in de voorverkoop voor 18,50,- per stuk en zijn verkrijgbaar aan de bar van The Village en online via deze link.

Als u een email reminder wilt ontvangen voor de start van de voorverkoop van Woodlum 2018 kunt u zich via deze link inschrijven.graspop 20182

16 NIEUWE NAMEN VOOR GRASPOP METAL MEETING 2018...Graspop brengt vandaag 16 nieuwe namen naar buiten: Billy Talent,...

Camp Moonrise news

7 NIEUWE NAMEN VOOR CAMP MOONRISE OP DE VELUWE (O.A.... LAMB (zie foto), Soul Clap, Dekmantel Soundsystem, Joy Orbison, Detroit...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.