Overzicht: festivals tijdens de Paasdagen

Paaspop sfeer
Overzicht: festivals tijdens de Paasdagen
Door ThomasS op 27 maart 2018 - 12:06 1 Je kunt natuurlijk ook het hele weekend paaseitjes gaan verzamelen in de tuin van je schoonouders en nieuw meubilair aanschaffen op een gezellig drukke meubelboulevard. Dat is je goed recht natuurlijk! Maar wie toch liever geniet van een potje fijne muziek of een goed feest hebben we de leukste festivals van dit Paasweekend eens op een rijtje gezet:

Paaspop Schijndel
Dit driedaagse festival van 30 maart tot 1 april 2018 dat plaatsvindt in Schijndel, is dé opener van het festivalseizoen in Nederland. Met meer dan 150 acts waaronder Fatboy Slim, Iggy Pop, Bastille, Jett Rebel, The Boxer Rebellion en Nothing But Thieves zul je je zeker niet vervelen.

Klik voor alle informatie over Paaspop Schijndel



Paaspop Den Hout
Ook in Brabant, zal van 31 maart tot 1 april Paaspop Den Hout plaatsvinden. Het is een stuk kleiner dan Paaspop Schijndel, maar dat ligt niet aan de line-up. Kensington, The Partysquad en WC Experience zijn dit jaar met vele andere artiesten aanwezig op Paaspop Den Hout.

Klik voor alle informatie over Paaspop Den Hout



Paaspop Zieuwent
Paaspop Zieuwent is het driedaagse festival dat plaats vindt in de achterhoek. Het is alweer de 39e editie van deze Paaspop-variant. Hier zie je zaterdag tot en met maandag onder andere Premium, Donfetti, The Euros en DJ Doubble B.

Klik voor alle informatie over Paaspop Zieuwent



DGTL

Als je je paasweekend dansend door wilt brengen, is DGTL echt iets voor jou. Er staan ruim 120 acts op het programma waaronder Nachtbraker, Laurent Garnier, Oceanic, Speedy J en Jackmaster. Met deze line-up sta je gegarandeerd van vrijdag tot en met zondag te springen, net als de paashaas.

Klik voor alle informatie over DGTL



Awakenings
Met Awakenings Easter Special By Night kan je van het feest zo door naar het paasontbijt. Op de nacht van 31 maart zullen Prunk, Chris Stussy, Konstantin en meer de Gashouder in Amsterdam ombouwen tot het huis van Awakenings Easter Special By Night 2018!

Klik voor alle informatie over Awakenings



Tweetakt
Vrijdag 30 maart is de aftrap van Tweetakt in Utrecht. Dit betekent twee weken (!) lang muziek, dans en theater op verschillende locaties in Utrecht. Black Acid, EUT, Sef, Yasmine en nog tientallen andere artiesten zijn te vinden op Tweetakt 2018.

Klik voor alle informatie over Tweetakt



Is dat alles? Nee hoor. Klik hier voor het complete festivaloverzicht.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



freshtivalnews

FRESHTIVAL MAAKT LINE UP BEKEND MET OA SEAN PAUL,...Op 19 en 20 mei 2018 wordt Recreatiepark Het Rutbeek omgetoverd tot het...

Lowlands 2018 news1

LOWLANDS 2018 MAAKT DANCEPROGRAMMA BEKEND Vandaag maakt Lowlands 2018 de dance namen bekend. Het gaat om de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.