Zangeres Maan in navolging van Waylon toegevoegd aan line-up Reuring Cityslam

review: Maan - 08/12 - TivoliVredenburg Maan
Zangeres Maan in navolging van Waylon toegevoegd aan line-up Reuring Cityslam
Door Cartman91 op 05 april 2018 - 20:30 1 Het gaat hard met de carrière van zangeres Maan. Pakweg 5 jaar geleden had nog niemand iets van haar gehoord, maar inmiddels timmert de Voice winnares van 2016 hard aan de weg. Zo tourt ze momenteel met haar eerste show AM/PM en staat ze op festivals als 538 Koningsdag, Dutch Valley en Mysteryland.

Nu is er ook goed nieuws voor Purmerend(ers), want in navolging van Waylon komt Maan naar Reuring Cityslam op de zondag (24 juni).

Reuring vindt plaats van 21 t/m 24 juni, eerst in de binnenstad met (straat)theater en ander vermaak. Voor de laatste twee dagen (de zaterdag en zondag) wordt het feest verplaatst naar het Leeghwaterpark, voor de traditionele 'tributenight' (zaterdag) en een reguliere festivaldag (zondag). De festival- en theateroptredens zijn gratis te bezichtigen, voor sommige activiteiten zal wel betaald moeten worden.

In het verleden hebben onder meer Chef'Special, Will and The People, Di-rect, Ali B, Brainpower, De Jeugd van Tegenwoordig, The Handsome Poets, Splendid, Memphis Maniacs en Jett Rebel op het podium gestaan.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bevrijdingsfestival Haarlem news

VOLLEDIGE PROGRAMMA BEVRIJDINGSPOP HAARLEM BEKEND...Over precies een maand (min een dag) is het weer Bevrijdingsdag (5 mei). Dan...

Sjwaampop logo

SJWAAMPOP 2018 MAAKT LINE-UP BEKEND MET O.S. MISS... Op zaterdag 18 augustus en zondag 19 augustus 2018 is het weer tijd voor...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.