Overzicht: acht festivaltips voor op Hemelvaart 2018

sfeer regen slecht weer
Overzicht: acht festivaltips voor op Hemelvaart 2018
Door GraciaVisscher op 07 mei 2018 - 15:26 1 Het is alweer bijna tijd voor Hemelvaartsdag! We gaan natuurlijk niet dauwtrappen maar sparen onze energie voor dat ene toffe festival! Het is ten slotte niet voor niets een vrije dag! Iedereen die op die dag een feestje zoekt kan op veel festivals terecht. We hebben een aantal hoogtepunten even op een rijtje gezet.

Breda Jazz Festival
Breda wordt op Hemelvaartsdag overgenomen door de 47e editie van het Breda Jazz Festival! Het gratis toegankelijke festival duurt vier dagen en is door de hele stad te vinden. Bekijk de line-up hier!

Jannarok
Nog een gratis festival op Hemelvaartsdag! Jannarok brengt dit jaar o.a. Iguana Death Cult, Storm, 45acidbabies, My Blue Van en The Dawn Brothers naar Diepenheim. Prima line-up, helemaal gratis van te genieten. Wij weten het wel, bekijk de volledige line-up op de festivalpagina.

Hemeltjelief! Festival
In Amsterdam kun je op Hemelvaartsdag o.a. terecht op het NDSM-werf voor Hemeltjelief! Festival. Er is van alles te doen met kunst, theater en natuurlijk muziek! Los Paja Brava, Koffie, en meer staan op het programma van het Amsterdamse festival.

Oerrock Festival
Drie dragen vol grote Nederlandse muziekacts; dit vind je op Hemelvaartsdag en het weekend in Ureterp tijdens het Oerrock Festival. Kaarten voor het festival zijn nog te koop dus wil je artiesten als Chef'Special, Anouk, Miss Montreal, Lucas Hamming, Di-Rect en meer zien? Wees er donderdag, vrijdag en zaterdag bij en koop nog snel je kaartje!

Green Vibrations
Ooit begonnen tussen de kamers van de Enschedese universiteitscampus, nu uitgegroeid tot een festival met diepe wortels. Ook dit jaar staat Green Vibrations weer vol techno acts om er een goed feest van te maken. Maar ook acts als Knarsetand doen het festival aan. Bekijk de line-up via deze link.

Heaven Open Air
Dit jaar vindt alweer de vierde editie van het festival Heaven Open Air plaats. Heerenveen zal omgetoverd worden tot een muzikaal dorp waar je zeker 10 uur lang kan door feesten. En met acts als DJ Paul Elstak, Lil' Kleine, Def Rhymz en meer komt dat ook vast wel goed. Tickets zijn nog te koop voor 31,-.

Randrock
Nog een festival waar we wel bij willen zijn! Het Vriezenveense Randrock brengt acts als Delain, Mark Foggo, Kenny B, Buurman & Buurman en nog veel meer naar Twente. En het beste heb je nog niet gelezen: ook dit festival is gratis toegankelijk! We zien je wel in Vriezenveen verschijnen.

Alle Remmen Los Festival
Zoals de naam al zegt, alle remmen los! Loosbroek gaat Hemelvaartsdag kopje onder op het Alle Remmen Los Festival. We zien dit helemaal goed komen, vooral met een line-up waar feestmakers Rowwen Heze en Mooi Wark deel van uitmaken. Kun je niet wachten tot donderdag? Mooi, want woensdag barst het gefeest al los!

Deze tips zijn maar een greep uit de gekte van het Hemelvaartsdag (en weekend) gefeest! Bekijk onze festivalagenda voor een volledig overzicht.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Fiesta Macumba

FESTIVAL MACUMBA MAAKT LINE-UP BEKEND MET O.A....Op zaterdag 7 juli 2018 wordt de Ouderkerkerplas in Amsterdam omgetoverd tot...

Papa Roach news

SUMMER BREEZE VOEGT 17 NAMEN TOE (O.A. PAPA ROACH,... Het Duitse metalfestival Summer Breeze heeft 17 nieuwe namen aan de lne-up...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.