Winnen: 2x kaarten voor AttitudeFest + Killstar schoenen

Summer Darkness 2011
Winnen: 2x kaarten voor AttitudeFest + Killstar schoenen
Door op 1 Attitude Holland organiseert voor de zevende keer AttitudeFest waar liefde voor alternatieve mode en muziek samenkomen. Onder meer Kid Harlequin, Manora, Anger Machine en Viculus treden op.

Op 2 juni vindt AttitudeFest 2018 plaats in P3 te Purmerend Zou je het festival graag meemaken? Dat kan! Festivalinfo mag namelijk 1x2 tickets weggeven! Ook mag je als winnaar een paar schoenen of laarzen van Killstar uitzoeken op de website van Attitude Holland. Kijk op deze link welke je zou willen winnen.

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit festival wil. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het festival. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam, adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'AttitudeFest 2018' + een link naar de schoenen of laarzen die je zou willen winnen + jouw schoenmaat.

Deze winactie loopt tot en met 23 mei.Muziekweekend Pesse

WINNEN: 4X2 KAARTEN VOOR UB40, RACOON EN MANFRED...Op 25 en 26 mei wordt Muziekweekend Pesse gehouden in het gelijknamige...

BZB

UITVERKOCHT ALLE REMMEN LOS FESTIVAL VOLGEND JAAR... Afgelopen Hemelvaart vond voor het eerst het Alle Remmen Los Festival...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.