DI-RECT geeft verrassingsshow op Sniester Festival

review: DI-RECT - 17/12 - 013 Di-rect
DI-RECT geeft verrassingsshow op Sniester Festival
Door Maximeisis op 24 mei 2018 - 10:26 1 Nadat de Nederlandse pop/rockband DI-RICT vorige week zelf op Facebook al aangekondigde "op vrijdag 25 mei ergens in Den Haag een surprise gig te geven", bevestigde de organisatie van Sniester vandaag dat het aangekondigde verrassingsoptreden van DI-RECT inderdaad tijdens dit festival plaatsvindt.

Op 25 mei om 23:30 uur in Paardcafé geeft DI-RECT de verrassingshow. Omdat Paardcafé een capaciteit van slechts 150 bezoekers heeft geldt voor deze show: VOL=VOL. Het optreden is ook alleen toegankelijk met een Sniesterticket. Losse tickets voor alleen DI-RECT zijn niet te koop.

Tickets voor Sniester 2018 kosten voor één dag €17,50 euro en voor vrijdag en zaterdag kost een ticket €27.50 euro en zijn verkrijgbaar via de link.



Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Parkpop logo juist

NIEUWE NAMEN PARKPOP: O.A. FOLK ROAD SHOW EN BANANA...Eerder maakte de festivalorganisatie van Parkpop al bekend dat onder andere...

Effenaar_logo news

A PLACE TO BURN STRANGERS, SPECTRUM EN MEER NIEUWE... Op 24 en 25 augustus vindt het tweedaagse festival Fuzz Club Eindhoven 2018...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.