Extra festivaldag voor Dranouter 2018

Dranouter persfoto
Extra festivaldag voor Dranouter 2018
Door Maximeisis op 24 mei 2018 - 10:58 1 Festival Dranouter vindt dit jaar plaats op 3, 4 en vijf augustus in Dranouter. Dit weekend passeren onder andere Passenger, Jake Bugg, Selah Sue en Gogol Bordello de podia van Dranouter.

Dranouter Festival start dit jaar 1 dag vroeger met een extra muzikale productie. Zoals ieder jaar is er op donderdag ook de klassieke startavond van Dranouter met straattheateracts op het festivalterrein.

In de Palace-tent staan dit jaar o.a. DJ Double D en Goe Vur In Den Otto klaar om het festivalweekend van Dranouter af te trappen. Dit luik op donderdag 2 augustus 2018 is toegankelijk voor iedereen die een weekendticket heeft voor het festival, alsook voor iedereen die zich registreert voor een gratis donderdagticket.

Grondtonen Dranouter vindt plaats op donderdag 2 augustus 2018 van 19u30 tot iets na 23u00 op het festivalterrein van Festival Dranouter.

Meer informatie over dit festival vind je op de festivalpagina.



Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Lowlands 2018 news1

LOWLANDS COMEDYPROGRAMMA BEKEND: O.A. ARJEN LUBACH,...Het comedyprogramma van Lowlands is zojuist bekendgemaakt. Op het festival...

Parkpop logo juist

NIEUWE NAMEN PARKPOP: O.A. FOLK ROAD SHOW EN BANANA... Eerder maakte de festivalorganisatie van Parkpop al bekend dat onder andere...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.