Winactie: 2 x 50 euro giftcards voor de festival collectie van Hunkemöller!

Hunkemoller
Winactie: 2 x 50 euro giftcards voor de festival collectie van Hunkemöller!
Door GraciaVisscher op 28 mei 2018 - 12:18 1 Dans jij deze festivalzomer de avond weg op festivals als Balaton Sound, EXIT, Sziget of Benicàssim? Terwijl de temperaturen stijgen wil je altijd opgewassen zijn tegen de warmte met een festivallook ready to go! Dat kan, want Festivalinfo en Hunkemöller mogen 2 x een giftcard t.w.v. 50,- weggeven!

Voor deze collectie, ook de zomerlijn van topmodel Doutzen Kroes, kun je aan meer denken dan alleen zwemkleding. Hunkemoller lanceert voor deze zomer een lijn met jumpsuits, jurkjes, pareo's, shots en tops die niet alleen aan het strand maar ook op de festivalvelden je outfit compleet maken.

Hunkemöller en Festivalinfo geven nu 2 x een giftcard t.w.v. 50,- weg. Bekijk hier wat je daarvoor moet doen.

Om kans te maken op de giftcard hoef je enkel een mailtje te sturen naar [email protected] met als onderwerp 'Hunkemoller'. Laten weten waar jij deze festivalzomer los zou willen gaan in gewonnen Hunkemöller outfit.

Deze winactie loopt tot en met 6 juni. Met de winnaars nemen we contact op. We hebben namelijk een fysiek adres nodig om de giftcards heen te sturen.

Bekijk de volledige collectie op www.hunkemoller.nl.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Woo Hah! festival news

WOO HAH! COMPLEET MET BEVESTIGING TY DOLLA $IGN,...Het WOO HAH! festival maakt vandaag de laatste namen bekend voor de komende...

Eindhoven Metal Meeting

EINDHOVEN METAL MEETING BREIDT LINE-UP UIT MET O.A.... De afgelopen dagen maakte de Eindhoven Metal Meeting weer nieuwe namen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.