Crowdfund-actie Baroeg Open Air 2018 succesvol!

Baroeg Open Air 2016
Crowdfund-actie Baroeg Open Air 2018 succesvol!
Door sjoertb op 29 mei 2018 - 16:16 1 Begin mei kwam naar buiten dat het festival Baroeg Open Air mogelijk niet door zou gaan. Om het festival te redden werd er een crowdfund-actie gestart. Als de festival-organisatie 15.000 euro op wist te halen dan zou de elfde editie van het festival kunnen plaatsvinden.

Zojuist is bekendgemaakt dat het streefbedrag is gehaald. De kans is dus aanzienlijk dat Baroeg Open Air 2018 doorgaat! In drie weken tijd heeft de festivalliefhebber zijn hart en portemonnee laten spreken om het festival te redden. Binnenkort laat de organisatie weten of het festival definitief doorgaat.

Er kan nog tot en met 6 juni gedoneerd worden. Het extra geld gaat naar het programma van het festival. De geplande datum van het festival is tot nu toe zaterdag 15 september.

Baroeg Open Air is een gratis toegankelijk festival dat elk jaar in het Zuiderpark in Rotterdam plaatsvindt. Acts als Dog Eat Dog, Caliban, Peter Pan Speedrock, Black Sun Empire, Moonspell en The Deaf hebben er in het verleden opgetreden.

Foto: Baroeg Open Air 2016 door Tim van Veen

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Martin Garrix

MARTIN GARRIX VOOR TWEE SHOWS IN RAI TIJDENS... Martin Garrix geeft dit jaar voor de derde keer op rij twee optredens in de...

Afro-Latino

PROGRAMMA AFRO-LATINO FESTIVAL COMPLEET MET O.A.... Dit jaar van vrijdag 13 tot en met zondag 15 juli vindt alweer de 20e editie...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.