Eerste namen voor London Calling Festival oktober-editie o.a Ancient Shapes en Hookworms

London Calling
Eerste namen voor London Calling Festival oktober-editie o.a Ancient Shapes en Hookworms
Door Nicolawifi op 06 juni 2018 - 15:27 1 De mei-editie van London Calling was een groot succes. Bekijk hier onze foto's van de London Calling vrijdag en de London Calling zaterdag. Niet meer dan logisch dat het festival z'n volgende editie aankondigt. Het London Calling Festival is op 26 en 27 oktober 2018 terug Paradiso.

Het festival maakte vandaag ook de eerste namen bekend. Ancient Shapes (het nieuwe project van Daniel Romano), Hookworms, Jo Passed, LAPS, Sink Ya Teeth en The Parlotones staan eind oktober op het festival in Paradiso.

Tickets
Met een Indiestadpas krijg je toegang tot een heel weekend London Calling. Deze is op Ticketmaster voor 28,37 te koop. Met zo'n pas kan je ook naar diverse indie-concerten in Paradiso. Dagkaarten voor London Calling gaan op een later tijdstip in de verkoop.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Best Kept Secret Festival

MOZES & THE FIRSTBORN VERVANGT SUSANNE SUNDFØR OP... Susanne Sundfør heeft wegens onvoorziene omstandigheden haar optreden op...

ADE 2014 Amsterdam Dance Event

AWAKENINGS EN LOVELAND PRESENTEREN HUN ADE EVENTS... Er wordt steeds meer duidelijk over Amsterdam Dance Event dat dit jaar van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.