Deafheaven naar Soulcrusher en Paradiso

deafheaven
Deafheaven naar Soulcrusher en Paradiso
Door Maximeisis op 08 juni 2018 - 13:16 1 Deafheaven zal op zaterdag 22 september te zien zijn in Paradiso en op zaterdag 6 oktober staan ze op het podium van het Soulcrusher festival in Doornroosje, Nijmegen.

Deafheaven maakt nummers die zowel pure black metal als shoegaze en post-rock bevatten. Als voorprogramma nemen ze Inter Arma mee naar Paradiso. Ook op Soulcrusher is Inter Arma aan het werk te zien.

Tickets voor Deafheaven op 22 september in Paradiso. Amsterdam kosten €22,70 euro en zijn verkrijgbaar via de link.

De kaartverkoop is voor Soulcrusher is ook al gestart en tickets zijn verkrijgbaar vanaf €35,- euro. Tickets voor Soulcrusher op 6 oktober in Doornroosje, Nijmegen zijn verkrijgbaar via de link. Op Soulcrusher zijn ook YOB, Wiegedood, Whores., Slomatics, Hemelbestormer en Phantom Winter te zien. Meer informatie over Soulcrusher vind je op onze festivalpagina.



Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Def Americans

DEF AMERICANS GAAT DE GEVANGENIS IN TIJDENS FESTIVAL...50 jaar nadat Johnny Cash zijn live-album At Folsom Prison opnam in de...

ADE 2014 Amsterdam Dance Event

COLIN BENDERS OPENT AMSTERDAM DANCE EVENT MET... Op woensdag 17 oktober speelt Colin Benders samen met het Metropole Orkest...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.