Pinkpop nog ten minste tot en met 2040 in Landgraaf

Pinkpop 2017
Pinkpop nog ten minste tot en met 2040 in Landgraaf
Door RobZ op 15 juni 2018 - 16:28 1 Pinkpop laat vandaag weten dat het nog zeker twee decennia in Landgraaf blijft. Gemeente Landgraaf en organisator Festivals Limburg B.V hebben tijdens de openingsdag van Pinkpop 2018, vrijdag 15 juni, een verlengingscontract ondertekend dat dit regelt.

Met hun handtekeningen bekrachtigden ‘Mr. Pinkpop’ Jan Smeets namens Festivals Limburg B.V. en burgemeester Raymond Vlecken en wethouder Freed Janssen namens de gemeente Landgraaf de samenwerking in de toekomst. ‘s Werelds langstlopende popfestival verbindt zich met deze overeenkomst tot en met 2040 aan Landgraaf.

Pinkpop heeft onlangs een vergunningsaanvraag gedaan om het festival niet drie, maar vier dagen te laten duren. Het is nog niet duidelijk hoe de gemeente Landgraaf op dit idee reageert.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Pinkpop 2018 news1

DODE EN ZWAARGEWONDEN DOOR AANRIJDING OP PINKPOP...Vanochtend vroeg reed een bestelbusje bij de ingang van camping B van het...

Breda barst2

BREDA BARST KOMT MET NIEUWE NAMEN O.A EQUAL IDIOTS... Het Breda Barst Festival vindt dit jaar plaats in het Valkenberg park in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.