Down The Rabbit Hole wijzigingen: Jordan Mackampa vervangt Bruno Major

Down The Rabbit Hole sfeer 2015
Down The Rabbit Hole wijzigingen: Jordan Mackampa vervangt Bruno Major
Door sjoertb op 19 juni 2018 - 13:49 1 Het festivalprogramma van Down The Rabbit Hole 2018 wordt aangepast vanwege de afzegging van Bruno Major. Op de festivalzondag zou hij in de Fuzzy Lop optreden. Gelukkig kan de singer-songwriter Jordan Mackampa invallen.

Ook zijn er nieuwe namen voor het nachtprogramma: onder meer Elias Mazian, Jarreau Vandal, Faberyayo, Willie Wartaal, FS Green, Mairo Nawaz, David Vunk en Jameszoo zullen optreden.

Eerder werden onder andere Queens Of The Stone Age, Franz Ferdinand, MGMT, De Jeugd Van Tegenwoordig, Nick Cave & the Bad Seeds, Nick Cave, Black Rebel Motorcycle Club, Fink, Portugal. The Man en Nils Frahm aangekondigd.

Van 29 juni t/m 1 juli 2018 vindt de vijfde editie van Down The Rabbit Hole plaats in de Groene Heuvels bij Beuningen.

De kaartverkoop voor Down The Rabbit Hole is al even bezig. Tickets kosten €149,- (excl. €10,- servicekosten) en geven toegang tot het volledige festival, een plek op de tentencamping en vervoer per pendelbus van en naar treinstation Wijchen. Het is mogelijk reguliere tickets in drie termijnen te betalen.

Foto: Down The Rabbit Hole 2015 door Thomas Geurts

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Festival De Bouw

ROTTERDAMS FESTIVAL DE BOUW KAN DIT JAAR NIET DOORGAANHelaas is het voor de organisatie van Festival De Bouw dit jaar niet mogelijk...

jazzOUT!

STANLEY CLARKE EN MICHELLE DAVID & THE GOSPEL... Met de komst van Jazz en fusion bassist Stanley Clarke , voegt JazzOUT!...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.