Winnen: 2x2 kaarten voor Veldtrip Festival 2018 met o.a. DJ Jean

DJ Jean
Winnen: 2x2 kaarten voor Veldtrip Festival 2018 met o.a. DJ Jean
Door op 1 Bij de Wijthmenerplas in Zwolle vindt deze maand een nieuw dance-festival plaats: Veldtrip Festival! Op het programma staan van de eerse editie spelen onder meer DJ Jean, The PartySquad, High Voltage, Devin Wild en Shermanology.

Op zaterdag 30 juni vindt Veldtrip Festival 2018 plaats. Zou je het festival graag meemaken? Dat kan! Festivalinfo mag namelijk 2x2 tickets weggeven!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit festival wil. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het festival. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Veldtrip 2018'.

Kun je niet wachten op de uitslag? Haal dan je kaartje via veldtrip-festival.nl.

Deze winactie loopt tot en met 25 juni.Pearl Jam (Eddie Vedder)

PEARL JAM-ZANGER EDDIE VEDDER IS STEM VERLOREN NA...Het afgelopen weekend leverde Pearl Jam op Pinkpop Festival nog een...

Festival De Bouw

ROTTERDAMS FESTIVAL DE BOUW KAN DIT JAAR NIET DOORGAAN Helaas is het voor de organisatie van Festival De Bouw dit jaar niet mogelijk...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.