Alison Hinds vervangt Wyclef Jean op Rotterdam Unlimited

Alison Hinds
Alison Hinds vervangt Wyclef Jean op Rotterdam Unlimited
Door Maximeisis op 26 juni 2018 - 15:47 1 Alison Hinds zal de eerder aangekondigde Wyclef Jean vervangen op zaterdag 28 juli tijdens Rotterdam Unlimited op het Hofplein in Rotterdam.

Enkele dagen geleden werd de geplande show van Wyclef Jean op Rotterdam Unlimited afgezegd. Woordvoerder Marjanne Manders zegt daar over: “Wij hebben van de Europese agent van Wyclef Jean vernomen dat alle Europese optredens van Wyclef Jean deze zomer zijn gecanceld. Eind juli zou Wyclef Jean op Rotterdam Unlimited optreden maar dat gaat dus helaas niet door. Zowel organisator Ducos als Mojo Concerts zijn onaangenaam verrast en hebben er alles aan gedaan om dit te voorkomen maar dat is helaas niet gelukt.”

Rotterdam Unlimited vindt dit jaar plaats van dinsdag 24 tot en met zaterdag 28 juli 2018 en biedt als vanouds een bomvol programma met gratis toegankelijke concerten op locaties als het Hofplein, het Stationsplein en het Schouwburgplein. Meer informatie kan je vinden op de festivalpagina.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Amsterdam Music Festival

AMSTERDAM MUSIC FESTIVAL HEEFT MET DAVID GUETTA EN...Het Amsterdam Dance Festival, kortweg AMF heeft voor de komende editie de...

Pukkelpop 2018

MAURO PAWLOWSKI & DE KEMPENZONEN VOOR PUKKELPOP 2018 Pukkelpop 2018 voegt een nieuwe naam toe aan de line-up. Mauro Pawlowski...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.