WK kwartfinale Brazilië-België op groot scherm tijdens Rock Werchter

Rock Werchter sfeer
WK kwartfinale Brazilië-België op groot scherm tijdens Rock Werchter
Door op 1 Op vrijdag zal het festivalpark waar Rock Werchter overmorgen losbarst zwart, geel en rood kleuren. Dit omdat de WK kwartfinale Brazilië-België op een groot scherm word uitgezonden tijdens het festival. Zowel aan North West Walls als bij The Slope zal de match te volgen zijn.

De optredens op de Main Stage, in The Barn en in KluB C zullen gewoon doorgaan als gepland. Ben Howard, Franz Ferdinand, Snow Patrol en London Grammar zullen waarschijnlijk een deel van hun publiek moeten missen.

Het programma van The Slopes wordt wel onderbroken en de optredens van Todiefor en Faces On TV worden uitgesteld naar zaterdag 7 juli.

Er zijn nog dagtickets voor donderdag en dagtickets voor vrijdag verkrijgbaar voor het festival. Ook zijn er nog combi tickets voor Rock Werchter 2018 verkrijgbaar en je vind ze via de link.

Meer informatie en de line-up van Rock Werchter 2018 kan je vinden via de link op de festivalpagina.Best Kept Secret Festival

BEST KEPT SECRET 2019 VERSCHUIFT NAAR EEN WEEK...Eerder was de organisatie van Best Kept Secret Festival van plan om de...

Into The Great Wide Open news

INTO THE GREAT WIDE OPEN 2018 HELEMAAL ROND MET O.A.... Eind augustus vindt Into The Great Wide Open weer plaats op Vlieland. Het...

REACTIES

Avatar Largegnolls
di 03 jul 2018 21:08

Largegnolls Twee jaar geleden was ik aanwezig toen België op het EK speelde ... de wedstrijd tegen Wales was toen te zien, en geen succes. Hopen dat ze nu wel kunnen winnen. Vast goed voor de sfeer daar :)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.