Geen Dour en WOO HAH! voor Action Bronson vanwege knieblessure

Action Bronson
Geen Dour en WOO HAH! voor Action Bronson vanwege knieblessure
Door RobZ op 04 juli 2018 - 10:34 1 Slecht nieuws voor fans van Action Bronson. De Amerikaanse rapper heeft zijn miniscus gescheurd. Hierdoor moet hij 4 tot 6 weken rust nemen. Dit betekent dat zijn optredens op Dour Festival en WOO HAH! 2018 niet door zullen gaan.

WOO HAH! laat weten druk bezig te zijn met het regelen van een vervanger. WOO HAH 2018 vindt plaats van 13 t/m 15 juli in Hilvarenbeek. Onder andere A$AP Rocky, J.Cole en Migos staan op het podium. Action Bronson zou op zondag 15 juli optreden. De weekendkaarten en kaarten voor zaterdag 14 juli zijn uitverkocht, maar voor zondag 15 juli zijn er nog wel wat kaarten beschikbaar.



Dour Festival vindt plaats tussen 11 en 15 juli in het Belgische Dour. Op het programma daar staan onder andere The Chemical Brothers, Soulwax, Mura Masa, Alt-J en nog veel meer. Hier vind je al onze Dour Festival 2018 informatie. Tickets voor Dour 2018 koop je hier.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Luxor Live

LUXOR LIVE VIERT 10-JARIG BESTAAN MET 26 UUR DUREND... Luxor Live bestaat in september 10 jaar en dat wordt gevierd met een 26 uur...

Best Kept Secret Festival

BEST KEPT SECRET 2019 VERSCHUIFT NAAR EEN WEEK... Eerder was de organisatie van Best Kept Secret Festival van plan om de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.