Luxor Live viert 10-jarig bestaan met 26 uur durend 'Luxor Love' festival

Sfeer Rook Handjes in de lucht Mysteryland 2017
Luxor Live viert 10-jarig bestaan met 26 uur durend 'Luxor Love' festival
Door Maximeisis op 04 juli 2018 - 11:06 1 Luxor Live bestaat in september 10 jaar en dat wordt gevierd met een 26 uur durend verjaardagsfestival genaamd Luxor Love verspreid over 2 dagen, zaterdag 8 en zondag 9 september.

‘Het wordt een bonte culturele uitputtingsslag in alle hoeken en gaten van Luxor. 26 uur voor 026. De liefde van en voor onze bakermat staat centraal. We willen onze verjaardag met zoveel mogelijk Arnhemmers vieren’, aldus Stefan Rebergen, directeur van Luxor Live.

In september 2008 opende Luxor Live haar deuren in een voormalig Art Déco bioscoop uit 1916, wat het tot één van de laatste klassieke poppodia van Nederland maakt. Het aantal Luxor Live bezoekers blijft toenemen.

De organisatie brengt de eerste festivalacts in de loop van deze maand naar buiten. Toegangskaarten voor het verjaardagsfestival ’10 jaar Luxor Love’ zijn uitsluitend verkrijgbaar aan de dagkassa op 8 en 9 september en kosten €10,- euro.


Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Mixtream 2018

HERMAN BROOD'S WILD ROMANCE NAAR GRATIS TOEGANKELIJK...Vandaag is de headliner van het hoofdpodium van Mixtream Festival 2018...

Action Bronson

GEEN DOUR EN WOO HAH! VOOR ACTION BRONSON VANWEGE... Slecht nieuws voor fans van Action Bronson. De Amerikaanse rapper heeft zijn...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.