Winnen: 2x2 kaarten voor W-Festival met o.a. Kim Wilde

review: Kim Wilde - 16/10 - TivoliVredenburg Kim Wilde
Winnen: 2x2 kaarten voor W-Festival met o.a. Kim Wilde
Door op 1 Van 15 tot en met 19 augustus wordt het W-Festival gehouden met de beste muziek uit de jaren '80. Maar liefst 67 acts spelen dit jaar op W-Festival. De festivalorganisatie heeft weer een groot aanbod waaronder ​​Kim Wilde, ABC, Paul Young, Marc Almond, Vive La Fête, Nouvelle Vague Lords of Acid, Front Line Assembly, Die Krupps, Anne Clark en voormalig Bauhaus-muzikanten Peter Murphy en David J.

Zou je het festival graag meemaken? Dat kan! Festivalinfo mag namelijk 2x2 passe-partout tickets weggeven!

W-Festival 2018 vindt plaats op het vliegveld van Amougies op de grens met Kluisbergen. 45 kilometer van Gent en ongeveer twee uur rijden vanuit Breda.

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit festival wil. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het festival. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'W-Fest'.

Deze winactie loopt tot en met 16 juli.Pukkelpop 2018

NIEUWE NAMEN PUKKELPOP 2018: O.A. GEORGE FITZGERALD...Vandaag is de organisatie van Pukkelpop naar buiten gekomen met een aantal...

Crammerock

NEGENTAL NIEUWE NAMEN VOOR CRAMMEROCK (O.A. SEVN... Het Belgische Crammerock had eerder al namen als Anouk, Hooverphonic, dEUS en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.