EXIT lanceert No Sleep Festival in Belgrado (o.a. Nina Kraviz en Dax J)

Nina Kraviz
EXIT lanceert No Sleep Festival in Belgrado (o.a. Nina Kraviz en Dax J)
Door op 1 Als vervolg op de No Sleep Novi Sad stage van EXIT Festival in het Petrovaradin Fort, wordt dit najaar een compleet nieuw festival geïntroduceerd: No Sleep Festival in Belgrado, van 16-18 november. Verspreid over een heel weekend, zal het No Sleep Festival een non-stop programma hebben op verschillende locaties in de Servische hoofdstad.

Na drie closing sets op EXIT Festival keert Nina Kraviz in november terug naar Servië voor de eerste editie van No Sleep Festival. Ook de Britse Berliner Dax J en de Franse I Hate Models staan deze herfst achter de draaitafels in Belgrado. De line-up wordt in de komende maanden verder aangevuld.

De in het oude warenhuis gevestigde ‘New Hangar’, in de haven van Belgrado aan de Donau, zal de hoofdlocatie van het festival vormen. Deze industriële venue, gelegen op slechts 1.500 meter van het centrale Republic Square, moet de nieuwe hotspot worden voor de grootste elektronische events van Belgrado. Op vele andere locaties in de stad kun je tussen 16 en 18 november onder meer terecht bij afterparties, dagfeestjes, tentoonstellingen, workshops en een muziekconferentie. Zo kunnen bezoekers drie keer het klokje rond dansen in alle hoeken en gaten van Belgrado, waaronder de bekende clubs Drugstore en 20/44.

Registratie voor Early Bird tickets vind je hier.Pukkelpop 2018

PAPA ROACH, CIRCA WAVES EN HO99O9 BEHOREN TOT...Na het treurige nieuws van afgelopen maandag over John Maus die niet komt...

NS Zomertoer

REIS IN STIJL NAAR JE FESTIVAL: WIN 1E KLAS NS... Deze zomer kun je lekker voordelig reizen naar festivals met de trein. Met de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.