Pukkelpop onthult programma Petit Bazar

Pukkelpop sfeer
Pukkelpop onthult programma Petit Bazar
Door op 1 Het Belgische festival Pukkelpop vindt plaats over twee weken en de opbouw is in volle gang. Vandaag kwam de boodschap dat het opbouwen is stilgelegd vanwege een archeologische vondst op het terrein. Het bleek te gaan om de onthulling van het programma in de Petit Bazar.

De randactiviteiten bij de Petit Bazar hebben dit jaar namelijk het thema Under Construction. Op drie locaties, respectievelijk De Werf, De Kaptainer en Bubble Boat, vind je uiteenlopende invullingen van dit thema waaronder 4 dj’s die onafgebroken één en hetzelfde nummer draaien, een een-manshardcorepunkband, de kroketmuur van Mora, Shoarma Soundsystem en de Algemene Bouwwerken van P. Artie. Meer informatie over de acts in Petit Bazar vind je hier.

Op 15 tot en met 18 augustus wordt Hasselt weer overgenomen door Pukkelpop. Tickets voor Pukkelpop 2018 zijn verkrijgbaar via de link.

Op het muziekprogramma staan dit jaar onder andere Flogging Molly, Incubus, Papa Roach, Arcade Fire, The Wombats, Goose, De Jeugd Van Tegenwoordig, N*E*R*D*, Róisín Murphy, Imagine Dragons en Bonobo. Bekijk hier de volledige line-up van Pukkelpop 2018.Lowlands 2018 news

NIEUWE KUNSTPROJECTEN OP LOWLANDS 2018Lowlands is van alle creatieve markten thuis en biedt elk jaar naast onder...

Luxor Live

DE LIKT, CANSHAKER PI, PINK OCULUS EN MEER VOOR... Het Arnhemse poppodium Luxor Live bestaat dit jaar tien jaar. Goede reden...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.