Nieuwe kunstprojecten op Lowlands 2018

Lowlands Science Art
Nieuwe kunstprojecten op Lowlands 2018
Door op 1 Lowlands is van alle creatieve markten thuis en biedt elk jaar naast onder andere muziek, theater, comedy, film en wetenschap ook een hoop kunst op het terrein. Zojuist is de organisatie naar buiten gekomen met wat we op de aankomende editie kunnen verwachten.

Twee kolossale stapelsculpturen krijgen hun eigen plek: de koene ridder ‘Mikkel’ van Tom Claassen (zie foto hieronder) en ‘Stepping Stones’ van Ronald A. Westerhuis, een roestvrijstalen abstractie.Ook werken van onder meer Jason Myers, Simon Heijdens, Alissa+Nienke en Peter te Bos zijn dit jaar te beleven op Lowlands. Meer informatie vind je hier.

Lowlands 2018 vindt plaats van 17 tot en met 19 augustus en is al compleet uitverkocht. Op het muziekprogramma staan onder meer Gorillaz, Kendrick Lamar, N.E.R.D., Dua Lipa, Bonobo, Nile Rodgers en Dropkick Murphys. Zie de volledige line-up van Lowlands 2018 in ons overzicht.

Foto: 'Self-Portrait of a Dreamer - Joseph Klibansky' op Lowlands 2016 door Anne-Marie Kok.wackenlogo2

EERSTE ELF NAMEN WACKEN OPEN AIR 2019 EEN FEIT MET...Daags na de uitverkochte 2018 editie maakt het Duitse metalfestival Wacken...

Pukkelpop 2018

PUKKELPOP ONTHULT PROGRAMMA PETIT BAZAR Het Belgische festival Pukkelpop vindt plaats over twee weken en de opbouw...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.