Allerlaatste Lowlandstickets in de verkoop + Balletdanser Sergei Polunin in Juliet

Lowlands sfeer crowdsurf
Allerlaatste Lowlandstickets in de verkoop + Balletdanser Sergei Polunin in Juliet
Door op 1Lowlands Festival is al een tijd uitverkocht maar er is nog een kans om toch een kaartje te bemachtigen. Aanstaande vrijdag worden 236 kaarten opnieuw aangeboden. De tickets komen voort uit onder andere blokkades en niet-gebruikte sponsortickets. Het festival biedt altijd alleen tickets voor het hele festival aan. Per persoon kunnen er maximaal twee worden gekocht.

Tickets voor Lowlands zijn verkrijgbaar via de link vanaf vrijdagochtend om 11.00 uur. Vanwege de grote vraag naar de kaartjes kun je het beste op tijd klaar gaan zitten. Een reminder kun je hier instellen.

Verder is er nog een toevoeging aan het al ruim gevulde festivalprogramma. De internationaal bekende balletdanser Sergei Polunin zal op de festivalzaterdag optreden om 02:00 uur in de Juliet. Het wordt de eerste keer dat hij optreedt in Nederland. Hij is er te zien met de solovoorstelling ‘Sacré’. Zijn danskunsten werden in de muziekwereld bekender door zijn hoofdrol in de videoclip van 'Hozier - Take Me to Church'.

Lowlands 2018 vindt plaats van 17 tot en met 19 augustus. Op het muziekprogramma staan onder meer Gorillaz, Kendrick Lamar, N.E.R.D., Dua Lipa, Bonobo, Nile Rodgers en Dropkick Murphys. Zie de volledige line-up van Lowlands 2018 in ons overzicht.
Leffingeleuren

NIEUWE NAMEN LEFFINGELEUREN 2018: EQUAL IDIOTS EN...De festivalorganisatie van Leffingeleuren 2018 heeft nieuwe namen...

Crammerock

INTERGALACTIC LOVERS NAAR CRAMMEROCK 2018 De festivalorganisatie van Crammerock heeft zojuist aangekondigd dat...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.