Dagen van Pukkelpop 2019 bekend - start vanaf donderdag

review: Pukkelpop 2018 - Donderdag Jacin Trill
Dagen van Pukkelpop 2019 bekend - start vanaf donderdag
Door sjoertb op 21 augustus 2018 - 11:37 1 Pukkelpop 2018 vond het afgelopen weekend plaats met onder andere Incubus, Papa Roach, Arcade Fire, De Jeugd Van Tegenwoordig, N*E*R*D*, Róisín Murphy en Imagine Dragons. Zojuist zijn de dagen van volgend jaar bekendgemaakt.

In 2019 vindt het festival plaats van 15 tot en met 18 augustus. Daarmee verschuift het een dag. Traditioneel opende het festival op woensdag en was zaterdag de laatste dag. In 2019 wordt het festival van donderdag tot en met zondag gehouden. Voor veel Vlamingen zal het beter uitkomen want donderdag 15 augustus is een feestdag in België.

Natuurlijk was Festivalinfo er op afgelopen editie bij. Zie hieronder de reviews door fotograaf Joyce van Doorn en verslaggever Jasper Wognum.

Pukkelpop 2018 - Donderdag
Pukkelpop 2018 - Vrijdag
Pukkelpop 2018 - Zaterdag



Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Explore The North 2018

ACHT NIEUWE NAMEN VOOR EXPLORE THE NORTH 2018: O.A....De festivalorganisatie van Explore the North heeft acht nieuwe namen...

Festyland

NIEUW RIJTJE NAMEN VOOR FESTYLAND (O.A. MISS... FestyLand sluit traditiegetrouw het festival seizoen af. Dit jaar doen ze dat...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.