Nothing But Thieves te zien op Dauwpop en Vestrock

Nothing But Thieves
Nothing But Thieves te zien op Dauwpop en Vestrock
Door MichaelaHendriksen op 06 september 2018 - 11:16 1 Op donderdag 30 mei is de Engelse band Nothing But Thieves de eerste headliner op Dauwpop. Komend jaar staat Dauwpop in het teken van hun 25-jarige jubileum dat zal plaatsvinden in Hellendoorn.

De kaartverkoop voor Dauwpop gaat per direct van start. Voor een festivalticket betaal je €55 euro. Er zijn dit jaar 500 kinderkaarten beschikbaar voor de prijs van €15. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Tickets voor Dauwpop kun je nu kopen via deze link.

Een dag later is Nothing But Thieves te zien op de tiende editie van Vestrock, Hulst. Het festival zal plaatsvinden op 31 mei tot 2 juni. De Early Bird verkoop zal starten op 1 oktober.

Nothing But Thieves heeft in korte tijd een indrukwekkende live-reputatie opgebouwd en grote hits op hun naam staan als “Amsterdam”, “Trip Switch”, “Sorry” en hun afgelopen week verschenen nummer “Forever & Ever More”. Deze zullen zeker te horen zijn op beide festivals. Nothing But Thieves is de ultieme mix van Royal Blood en Muse met een vleugje Queens Of The Stone Age.



Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. UB40 IN ZIGGO...Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

sealnieuws

NIGHT OF THE PROMS 2018 COMPLEET (O.A. SEAL) Seal en Al McKay's Earth, Wind & Fire Experience maken het programma...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.