Valhalla Festival in december terug in RAI

valhalla
Valhalla Festival in december terug in RAI
Door op 1 Het bekende Valhalla Festival wordt dit jaar in een geheel nieuw jasje gestoken, een circus jasje om precies te zijn. Valhalla wordt moderner en kleurrijker. Op 22 december kun je in de RAI Amsterdam van 22:30 tot 07:00 de stress van de tentamens wegdansen op de beste techno-, house-, urban- en bigroommuziek.

Je kunt er meerdere kermisattracties, overweldigende decors en natuurlijk de Valhalla circus acts verwachten. De line-up zal begin oktober bekendgemaakt worden.

Omdat Valhalla Festival vaak snel uitverkocht raakt, is er nu een speciale pre-registratie voor de early acces sale. Je kan je registreren tot maandag 17 september via de website van het festival. De early acces sale zal op 19 september van start gaan. De reguliere verkoop zal op 24 september beginnen. Tickets zullen 44.95 kosten.
Roadburn 2019

NIEUWE LADING NAMEN VOOR ROADBURN 2019: O.A. OLD MAN...Vorige maand werden voor Roadburn 2019 nog onder meer SLEEP, Midnight, Have A...

eurosonicnoorderslagnews.jpg

TICKETMASTER INTRODUCEERT NIEUW TICKETINGPLATFORM... Op het jaarlijkse festival Eurosonic Noorderslag in Groningen wordt in...

REACTIES

geen avatar
do 13 sep 2018 19:57

eatsleeprave.. 22 december bedoel je? Verkoopt nooit zo rap uit hoor, meestal rond 5 December opz'n vroegst!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.