De 3 gaafste festivaltasjes

Festival sfeer Rock am Ring
De 3 gaafste festivaltasjes
Door sjoertb op 24 september 2018 - 11:41 1 Tijdens een festival draait het om lekker feesten en genieten van goede muziek met een drankje in je hand. In Nederland kun je naar ontelbaar veel verschillende festivals, poppodia, foodtruckfestivals etc. Zo heb je in december het Valhalla Festival en in januari een nieuwe editie van Eurosonic festival. Genoeg te beleven dus! Niet alleen de muziek, sfeer, het eten, het mooie weer en je outfit maken een festival compleet: de accessoires zijn net zo belangrijk! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een hippe festivaltas. Die maakt je look compleet! Maar welke tasjes zijn nu zowel hip als handig tijdens een festival? Je leest het in dit artikel!

De schoudertas
Een schoudertasje is niet alleen erg hip op dit moment, maar ook extreem handig! Vooral wanneer je meerdere dagen naar een festival gaat. Dan heb je wellicht meer spullen nodig die je mee wilt nemen naar het festivalterrein, zoals een haarborstel of make-up. Een schoudertasje biedt hier de mogelijkheid voor. Je hebt deze tasjes in eindeloos veel verschillende kleuren, vormen en maten.



De rugzak
Wil je veel spullen meenemen naar een festival? Ga dan voor een trendy rugzak! Een rugzak is niet alleen heel hip, maar zorgt er ook nog eens voor dat je geen last van je schouders krijgt. En wees niet bang dat je de hele dag met een enorme tas op je rug loopt, want tegenwoordig zijn er ook heel veel kleinere varianten beschikbaar.



De heuptas
De heuptas is weer helemaal terug van weggeweest! Deze tas was vooral populair in de jaren 90, maar heeft een comeback gemaakt in de festivalwereld. Dit festivaltasje is klein en compact. Dit geeft je veel bewegingsvrijheid, zodat je de hele dag zorgeloos kunt dansen! Daarnaast is het ook het veiligste tasje wat je kunt dragen tijdens een festival, aangezien zakkenrollers er niet onopgemerkt bij kunnen komen.



Festival tasjes zijn onmisbaar
Tasjes zijn dus onmisbaar op festivals. Ze zijn niet alleen super handig en praktisch, maar ook nog eens super hip. Ze zijn een echte musthave voor je festival look. Welke tas is jouw favoriet?

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Rock Hard Festival news

EERSTE NAMEN VOOR ROCK HARD FESTIVAL IN DUITSLAND...Het Duitse Rock Hard Festival heeft voor de 2019 editie de eerste namen...

Benjamin Herman

SO WHAT'S NEXT? BEVESTIGD NIEUWE NAMEN (O.A BENJAMIN... So What’s Next? maakt een nieuwe serie bevestigingen bekend voor de zesde...

REACTIES

geen avatar
di 26 mrt 2019 14:32

Boerske Super vette schoudertas laten bedrukken met je eigen ontwerp.
Ideaal voor op een festival of Studie.

https://www.tazzly.com/vintage-schoudertas-bedrukken

 0
Avatar metalupyourass
wo 27 mrt 2019 01:46

metalupyourass Oef! Gelukkig kan ik nu hip zijn op de festivals.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.