Line-up Valhalla bekend gemaakt met o.a. Oliver Heldens en Colin Benders

valhalla
Line-up Valhalla bekend gemaakt met o.a. Oliver Heldens en Colin Benders
Door op 1De line-up van de zevende editie van Valhalla Festival is bekend. Dit jaar zullen er niet alleen muziekstijlen zoals house, techno en bigroom te horen zijn, maar zijn daar ook hip-hop en urban aan toegevoegd.

Voor de organisatie is dit een logische stap. De hiphop/urban stijlen zijn niet weg te denken uit het Nederlandse muzieklandschap, daarom krijgen hip-hop en urban een grotere rol in de komende editie van Valhalla. House en techno blijft natuurlijk wel de boventoon voeren in de programmering van het festival.

Op 22 december verrijzen 4 stages in de Rai Amsterdam met verschillende artiesten en live-acts van absolute wereldtop met onder andere Oliver Heldens, Colin Benders, De Sluwe Vos & Sandrien, Benny Rodriques & Wouter S en Kris Kross Amsterdam.

Tickets voor Valhalla Festival kosten €49,95transition festival

EERSTE NAMEN TRANSITION FESTIVAL BEKEND (O.A....Transition Festival werd door 3VOOR12 benoemd tot een van de “vijftig...

Mañana Mañana 2019 news

KAARTVERKOOP INFORMATIE MAÑANA MAÑANA BEKEND GEMAAKT Goed nieuws voor de Mañana Mañana -gangers die zitten te wachten tot de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.