The Cure eerste bevestiging voor Rock Werchter 2019

The Cure
The Cure eerste bevestiging voor Rock Werchter 2019
Door op 1Rock Werchter heeft een mooie verrassing in petto. Waar het vorig jaar tot medio november duurde voordat het festival met hun eerste naam kwam (Nick Cave and the Bad Seeds), is het nu 5 oktober wanneer de eerste headliner bekend wordt. Niemand minder dan The Cure komt naar Rock Werchter 2019!

The Cure bestaat alweer sinds midden jaren '70. Met 'The Forest' hebben ze een echte klassieker in hun reportoire. The Cure is op z’n best als zanger Robert Smith zich lekker kan uitleven in z'n eigen verdriet en zielepijn. In 2016 was the Cure voor het laatst in Nederland en België te zien. Toen stond de band in de Ziggo Dome en het Sportpaleis. In 2012 werden voor het laatst festivals aangedaan. The Cure was toen te zien op Pinkpop, Rock Werchter en Roskilde.

Rock Werchter 2019 vindt plaats van donderdag 27 juni tot zondag 30 juni in het Festivalpark in Werchter. De ticketverkoop start op vrijdag 26 oktober om 9u. Het is nog niet bekend wat tickets gaan kosten. Kaarten voor Rock Werchter 2019 koop je via deze link. Wil je een reminder ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in.

Via onze Rock Werchter 2019 festivalpagina houden we je vanzelfsprekend op de hoogte van alle Rock Werchter bevestigingen.

Rockit Festival news

ROCKIT FESTIVAL HEEFT PROGRAMMA COMPLEET NA...Het Groningse indoor-jazzfestival Rockit heeft de laatste namen bekend...

festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. EAGLES,... Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

REACTIES

geen avatar
di 09 okt 2018 14:39

getset The Cure is en blijft een fantastische band met tijdloze songs. Super eerste headliner.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.