Amsterdam Dance Event-feesten in de Bijlmerbajes gaan niet door

Nina Kraviz
Amsterdam Dance Event-feesten in de Bijlmerbajes gaan niet door
Door op 1Drie feesten in de Bijlmerbajes tijdens Amsterdam Dance Event stonden op de planning. Helaas gaan deze niet meer door. Zo meldt het Parool. De organisator Audio Obscura heeft ieder die een kaartje heeft gekocht per e-mail ingelicht over de situatie.

Problemen met de vergunning zijn de oorzaak van de annuleringen. Kort geleden hoorde de organisatie over de moeilijkheden met de vergunning en is er nog gezocht naar een oplossing.

Audio Obscura: "We begrijpen heel goed dat mensen die een kaart hadden gekocht teleurgesteld zijn. Wij voelen hetzelfde en hopen dat iedereen begrijpt dat we maandenlang hard hebben gewerkt om dit mogelijk te maken. Een feest op het laatste moment annuleren is niet waar wij voor staan. Sinds we afgelopen week hoorden over de vergunningsproblemen, hebben we geprobeerd een oplossing te vinden. Die is helaas niet gevonden."

Onder meer Seth Troxler, Speedy J en Nina Kraviz zouden te zien zijn op de unieke locatie.

De geannuleerde feesten:
18-10 Audio Obscura x Seth Troxler & Honey Dijon
19-10 Audio Obscura x Electric Deluxe & Dystopian
20-10 Audio Obscura x Nina Kraviz presents Tрип

Tickets worden vergoed aan de vroege kaartkopers. Audio Obscura organiseert ook feesten tijdens ADE in Muziekgebouw aan 't IJ, de A'DAM Toren en bij Lil' Amsterdam.

Foto: Nina Kraviz op Sónar Reykjavik door Erik Luytenfestivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. MUMFORD & SONS,...Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

Helldorado 2019

HELLDORADO 2018 COMPLEET MET O.A. THE VINTAGE... Acht nieuwe namen zijn toegevoegd aan het festivalprogramma van Helldorado...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.