Mumford & Sons tweede headliner voor Rock Werchter

Mumford & Sons
Mumford & Sons tweede headliner voor Rock Werchter
Door op 1Vorige week kondigde Rock Werchter met the Cure zijn eerste headliner aan voor hun 2019 editie. Vandaag is nummer twee aan de beurt: op zaterdag 29 juni is Mumford & Sons de hoofdact van Rock Werchter. Vorige week kondigde de Engelse groep hun 'Delta' tournee aan die ze langs zestig steden in dertien landen voert. België stond nog niet op de tourlijst en daar komt nu dus verandering in! Op donderdag 9 mei staat Mumford & Sons wel in de Ziggo Dome te Amsterdam.

Rock Werchter 2019 vindt plaats van donderdag 27 juni tot zondag 30 juni in het Festivalpark in Werchter. De ticketverkoop start op vrijdag 26 oktober om 9:00 uur. Het is nog niet bekend wat tickets gaan kosten. Kaarten voor Rock Werchter 2019 koop je via deze link. Wil je een reminder ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in.

Via onze Rock Werchter 2019 festivalpagina houden we je vanzelfsprekend op de hoogte van alle Rock Werchter bevestigingen.

Take me to Church

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR TAKE ME TO CHURCH PRESENTS:...Take Me To Church is een Haarlems popfestival dat verdeeld over de...

festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. MUMFORD & SONS,... Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.