Winnen: 2x2 kaarten voor Take Me To Church presents: Grandbrothers

Grandbrothers
Winnen: 2x2 kaarten voor Take Me To Church presents: Grandbrothers
Door op 1 Take Me To Church is een Haarlems popfestival dat verdeeld over de verschillende kerken in de Noord-Hollandse hoofdstad plaatsvindt. In het verleden stonden onder meer Jonathan Jeremiah, Novastar, Gabriel Rios, Joep Beving, Admiral Freebee, Danny Vera en Matthew & The Atlas op het programma.

Op 20 oktober staat Grandbrothers op de planken van de Doopsgezinde Kerk en Festivalinfo mag 2x2 kaarten weggeven hiervoor!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit festival wil. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het festival. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Take Me To Church 2018'.

Deze winactie loopt tot en met 18 oktober.

Foo Fighters

EERSTE NAMEN VOOR HURRICANE / SOUTHSIDE FESTIVAL...Het Duitse dubbelfestival Hurricane / Southside heeft voor de 2019 editie de...

Rock Werchter 2019

MUMFORD & SONS TWEEDE HEADLINER VOOR ROCK WERCHTER Vorige week kondigde Rock Werchter met the Cure zijn eerste headliner aan...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.