Programma van Le Mini Who? en Lombok Festival bekend

lewsberg
Programma van Le Mini Who? en Lombok Festival bekend
Door op 1Le Guess Who? kondigt vandaag het programma van Utrechtse satellietfestivals Le Mini Who? en Lombok Festival aan. Op zaterdag 10 november zullen de optredens van Le Mini Who? plaatsvinden. Een dag eerder zullen op 9 november de shows van Lombok Festival plaatsvinden.

Le Mini Who? viert dit jaar zijn jubileumeditie op een nieuwe locatie, ze verhuizen naar Rotsoord. Op het programma staan onder anderen Blue Crime, Lewsberg, Afework Nigussie en Spill Gold. Klik hier voor het volledige programma van Le Mini Who.

Dit jaar presenteert Le Guess Who? de tweede editie van het Lombok Festival. Het festival bestaat uit een rijk programma waarin de muzikale focus ligt op het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Op het programma staan onder anderen Mireille Bittar samen met Feras Khouri, Brader Musiki en Moribayassa. Klik hier voor het hele programma van Lombok Festival.

De toegang voor Le Mini Who en Lombok Festival is gratis.Eurosonic Noorderslag 2018 ESNS

ESNS KOMT MET 21 NIEUWE NAMEN EN START VRIJDAG...De aankomende editie van ESNS vindt plaats in Groningen van 16 tot en met 19...

Foo Fighters

EERSTE NAMEN VOOR HURRICANE / SOUTHSIDE FESTIVAL... Het Duitse dubbelfestival Hurricane / Southside heeft voor de 2019 editie de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.