P!NK naar Rock Werchter en Johan Cruijff Arena

P!NK
P!NK naar Rock Werchter en Johan Cruijff Arena
Door RobZ op 16 oktober 2018 - 09:30 1 Gisteren konden we dankzij een te vroeg gepubliceerde pagina al melden dat P!NK op 16 juni in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam speelt. Vandaag wordt dit ook door Mojo bevestigd. Het optreden van P!NK is onderdeel van haar wereldwijde Beautiful Trauma wereldtournee. Tijdens de Nederlandse show wordt P!NK vergezeld door special guests Vance Joy, internationale DJ KidCutUp en Bang Bang Romeo.

De kaartverkoop voor het concert van P!NK in Amsterdam start op 26 oktober om 10:00 uur. Tickets voor P!NK in de Johan Cruijff Arena bestel je via deze link. Kaarten kosten 66,08 euro per stuk. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in! Er is voor dit concert een pre-sale beschikbaar. Als je je registreert, krijg je de mogelijkheid eerder tickets te kopen.

Ook België krijgt een optreden van de Amerikaanse megaster P!NK. Op 27 juni is ze namelijk headliner van de Rock Werchter donderdag. Eerder werden al The Cure (vrijdag 28 juni) en Mumford & Sons (zaterdag 29 juni) voor het festival bevestigd. Meer namen voor Rock Werchter 2019 volgen snel. De ticketverkoop start op vrijdag 26 oktober om 9:00 uur. Via deze link koop je tickets voor Rock Werchter 2019. Wil je via email herinnerd worden als de Rock Werchter kaartverkoop gaat beginnen? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in voor Rock Werchter 2019.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



London Calling 2018

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR LONDON CALLING 2018 MET...London Calling begon meer dan 25 jaar geleden als showcasefestival voor de...

Eurosonic Noorderslag 2018 ESNS

ESNS KOMT MET 21 NIEUWE NAMEN EN START VRIJDAG... De aankomende editie van ESNS vindt plaats in Groningen van 16 tot en met 19...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.