Winnen: 2x2 zaterdagkaarten voor London Calling met o.a. ViVii

ViVii
Winnen: 2x2 zaterdagkaarten voor London Calling met o.a. ViVii
Door op 1 Het Zweedse dreampop trio ViVii treedt zaterdag voor het eerst op in Nederland en pakt meteen groots uit met een optreden op het London Calling Festival in Paradiso. Op het showcase-festival werd in het verleden kennisgemaakt met acts als Blur, Franz Ferdinand, Florence & the Machine en Editors.

Op zaterdag 27 oktober vindt het optreden plaats van ViVii en ook onder meer Hookworms, Viagra Boys en The Academic spelen die dag op het festival.

Zou je de show graag meemaken? Dat kan! Festivalinfo mag namelijk 2x2 zaterdagkaarten weggeven!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit festival wil. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het festival. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'London Calling'.

Deze winactie loopt tot en met 25 oktober. Op vrijdag krijgen de winnaars bericht.

Afgelopen week kwam de nieuwe single ‘Suckerpunch’ uit:
Download Festival

SLIPKNOT, TOOL, DEF LEPPARD EN MEER NAAR DOWNLOAD... Slipknot , Tool en Def Leppard zijn de grote drie headliners voor...

Slipknot1

SLIPKNOT NAAR ROCK IM PARK EN ROCK AM RING 2019 De Amerikaanse band Slipknot gaat waarschijnlijk een mooie festivalzomer...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.