Tool naar Rock Werchter 2019

Rock Werchter 2017 sfeer
Tool naar Rock Werchter 2019
Door sjoertb op 24 oktober 2018 - 10:13 1 Gister gonsde de naam Tool al over het internet. De band is weer bij elkaar en komt voor het eerst sinds 2007 onze kant op. In Nederland speelt Tool in de Amsterdamse Ziggo Dome en zojuist is bekendgemaakt dat er ook een show op het Belgische festival Rock Werchter in de planning staat.

Op vrijdag 28 juni staat het optreden van Tool op Rock Werchter gepland. In 2006 was de band er voor het laatst te zien. Eerder werden al Muse, P!NK, Mumford & Sons, The Cure en Florence + The Machine aangekondigd.

De indeling van Rock Werchter tot nu toe:
Donderdag 27 juni - P!NK
Vrijdag 28 juni - Tool en The Cure
Zaterdag 29 juni - Mumford & Sons en Florence + the Machine
Zondag 30 juni - Muse

De kaartverkoop voor Rock Werchter 2019 start op vrijdag 26 oktober om 9:00 uur. We hebben alle ticketlinks voor je op een rijtje gezet. Via de volgende links koop je Rock Werchter combitickets, dagkaarten donderdag, dagkaarten vrijdag, dagkaarten zaterdag en dagkaarten zondag.

Wil je een mailtje ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan. Hier stel je een ticketreminder in voor Rock Werchter 2019.

Foto: Rock Werchter 2017 door Tineke Klamer

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Roskilde 2019 news

EERSTE NAMEN ROSKILDE 2019: O.A. TRAVIS SCOTT,...De festivalorganisatie van Roskilde is naar buiten gekomen met de eerste...

Rock Am Ring news1

ROCK AM RING 2019: O.A. TOOL, SLIPKNOT, SLASH, DIE... Rock am Ring en Rock im Park hebben vandaag een groot deel van het programma...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.