Grasnapolsky vindt nieuwe locatie in Groningen

Grasnapolsky
Grasnapolsky vindt nieuwe locatie in Groningen
Door op 1 Op 8, 9 en 10 februari 2019 verhuist festival Grasnapolsky voor haar zesde editie naar de oude strokartonfabriek De Toekomst te Scheemda in provincie Groningen. Eerdere edities van Grasnapolsky vonden plaats bij zendstation radio Kootwijk op de Veluwe.

Festivaldirecteur Mariska Berrevoets: “Fabriek de Toekomst staat middenin de Graanrepubliek in Noordoost-Groningen. Dit gebied heeft een prachtig verhaal, net als de fabriek zelf." Het is een goed uitgangspunt voor het thema van het Grasnapolsky 2019: De Toekomst is Onderweg.

Dit jaar zijn Jacob Hagelaars (Le Guess Who?, EKKO) en Ilana van den Berg (EKKO) verantwoordelijk voor het muziekprogramma. Grasnapolsky belooft in tegenstelling tot vorige edities nu ook een nachtprogrammering.

De kaartverkoop voor Grasnapolsky 2019 start 7 november om 12:00 uur. Een passe-partout kost €89,99 euro inclusief servicekosten. Vanzelfsprekend houden we je op de hoogte als de line-up van Grasnapolsky 2019 wordt aangekondigd.Bestel tickets Grasnapolsky 2019
Tickets Grasnapolsky 2019
Grasnapolsky Festival
Roskilde 2019 news

THE CURE BEVESTIGD VOOR ROSKILDE FESTIVAL 2019 The Cure keert volgend jaar als headliner terug naar het Roskilde Festival...

Graspop 2019

KISS OFFICIEEL BEVESTIGD OP GRASPOP 2019 KISS is zojuist aangekondigd door de organisatie van Graspop 2019 als...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.