Ook Slayer, Slash, Lamb of God en meer naar Graspop Metal Meeting

review: Slayer - 21/06 - 013 Slayer
Ook Slayer, Slash, Lamb of God en meer naar Graspop Metal Meeting
Door op 1De voorverkoop van Graspop Metal Meeting is afgelopen zaterdag begonnen. Het festival dat van 21 t/m 23 juni in Dessel gehouden wordt, heeft de smaak te pakken en gooit er een volgende ronde bevestigingen uit. De huidige line-up wordt aangevuld met: Slayer, Slash feat. Myles Kennedy And The Conspirators, Lamb Of God, Anthrax, Cradle Of Filth, Death Angel en Skámöld.

De al eerder aangekondigde headliners van Graspop Metal Meeting zijn Within Temptation (vrijdag), Slipknot (zaterdag) en KISS (zondag). Sinds vandaag is op de website van het festival te zien op welke dag welke artiest speelt. Met de bekendmaking van de dagindeling, gaat ook de verkoop van de dagtickets van start op donderdag 1 november om 10u. Via de volgende links koop je dagtickets voor de Graspop Metal Meeting vrijdag, zaterdag en zondag. Zo'n dagticket kost je 99 euro. Een combiticket van 210 euro bestel je via deze link.

Hier vind je al onze Graspop 2019 informatie.
rimon

3FM TALENT RIMON OOK OP NOORDERSLAGRimon vluchtte als peuter met haar moeder naar naar Nederland vanuit...

Roskilde 2019 news

THE CURE BEVESTIGD VOOR ROSKILDE FESTIVAL 2019 The Cure keert volgend jaar als headliner terug naar het Roskilde Festival...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.