Winnen: 2x2 kaarten voor Popronde Eindfeest in Melkweg

Nona
Winnen: 2x2 kaarten voor Popronde Eindfeest in Melkweg
Door op 1Dit najaar trok de Popronde weer door het land. Aanstormend talent kreeg de kans zich te presenteren in nieuwe steden. Het festival reist nog even rond en landt op zaterdag 24 november in de Melkweg in Amsterdam voor de afsluiting.

Op het Popronde Eindfeest spelen de meest geboekte Popronde-acts. Onder meer Nona, Donna Blue, Baptist, Tape Toy, Kita Menari, Jay-Way, Boskat en John Lewis-Cabot zijn erbij.

Als je daar graag bij wil zijn hebben we nu een leuke actie voor je! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor de show.

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het event. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Popronde Eindfeest'.

Deze winactie loopt tot en met 14 november.

Foto: Nona op Bospop 2018 door René Obdeijn
festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. FLEETWOOD MAC,...Vandaag verkochten de concerten van Rammstein in De Kuip en het Koning...

Eurosonic Noorderslag 2018 ESNS

NIEUWE NAMEN ESNS 2019: O.A. THOMAS AZIER, FAMKE... Er zijn tien nieuwe bevestigingen voor Noorderslag, de zaterdag van ESNS...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.