Tekashi69 en meer op Jungle Electric festival in Afas Live

6ix9ine Tekashi69
Tekashi69 en meer op Jungle Electric festival in Afas Live
Door op 1 Tekashi69, ook wel 6ix9ine, treedt op tijdens de tweede editie van het Nederlandse indoor hiphopfestival Jungle Electric. Dit gaat op donderdag 31 januari 2019 plaatsvinden in de AFAS Live te Amsterdam. Op de vorige editie van het festival was Tekashi69 ook al te zien. Deze vond op 24 juni plaats in The Box. Ook Boef was hier aan het werk te zien.

Nu wordt Tekashi69 gesupport door de Franse rapper Lacrim. Ook Frenna, Josylvia, Mula B en 4ROBI worden op 31 januari in de Afas Live verwacht. Tickets voor Jungle Electric kosten 47,70 euro en zijn al in de voorverkoop gegaan. Hier koop je tickets.

De 22-jarige Daniel Hernandez, beter bekend onder een van zijn artiestennamen, kwam dit jaar vaak in het nieuws. Zo moest hij meerdere keren voor de rechter verschijnen, werd hij beschoten tijdens het opnemen van een videoclip en kwam hij in opspraak toen hij een fan die op het podium kwam meerdere malen sloeg.
Bestel tickets Jungle Electric 2019
Tickets Jungle Electric 2019
Jungle Electric 2019
€ 47,70
Hello Festival

BOWIE COLLECTIVE EN RUMOURS NAAR HELLO FESTIVAL 2019Ook tributebands maken in 2019 deel uit van de Hello Fesitval line-up....

festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. FLEETWOOD MAC,... Vandaag verkochten de concerten van Rammstein in De Kuip en het Koning...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.