Amon Amarth eerste naam voor Fortarock 2019

Amon Amarth
Amon Amarth eerste naam voor Fortarock 2019
Door op 1Afgelopen week werd bekend dat metalfestival Fortarock in 2019 op 1 en 2 juni plaatsvindt. Vandaag komt het festival met de eerste bevestiging. De Zweedse deathmetal groep Amon Amarth komt in juni naar Nijmegen! Ze worden aangekondigd als een van de afsluiters. Het is Amon Amarth wel toevertrouwd een flinke show (met veel vuur) te verzorgen.

Amon Amarth is vernoemd naar een locatie in Middle-earth van Lord of the Rings. Vorig jaar was de groep te zien op Into the Grave en ALcatraz Metal Meeting. Komend jaar wordt naast Fortarock ook Rock am Ring en Graspop Metal Meeting aangedaan.

Fortarock kondigt aan dat eind deze week meer namen en informatie over de kaartverkoop voor Fortarock 2019 bekend gemaakt wordt. Ondertussen houden wij je hier op de hoogte van alle Fortarock 2019 informatie.

Sziget 20191

HEADLINERS SZIGET 2019 BEKEND: O.A. FOO FIGHTERS,...Na eerder Ed Sheeran bekendgemaakt te hebben komt de festivalorganisatie van...

altin gun

EERSTE NAMEN MOTEL MOZAÏQUE 2019 BEKEND (O.A ALTIN... De eerste worp namen voor de 19e editie van het Rotterdamse Motel Mozaïque...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.