Pukkelpop opent whishlist voor 2019

Pukkelpop
Pukkelpop opent whishlist voor 2019
Door MichaelaHendriksen op 03 december 2018 - 12:38 1 Vanaf vandaag kunnen Pukkelpopfans op de website van het festival terecht voor hun gedroomde Pukkelpop-wishlist. Hier kun je drie muzikale suggesties doorgeven voor de aankomende editie. Deze wishlist is een échte Pukkelpop traditie geworden die teruggaat tot de prille beginjaren van het festival.

Dit jaar is de wishlist verder uitgebreid, je kunt nu ook suggesties doorgeven voor de randanimatie of Food Wood, het foodtruckparadijs van Pukkelpop. De eerste 5.000 inzendingen zullen beloond worden met een exclusieve Pukkelpopsticker, deze is na 33 edities een echte collectors item.

Pukkelpop vindt plaats van 15 tot en met 18 augustus op het festivalterrein van Kiewit te Hasselt. Binnenkort volgt er informatie over de line-up en de ticketverkoop.

Klik hier voor de Pukkelpop wishlist. Via deze pagina houden wij je op de hoogte van al het Pukkelpop 2019 nieuws.


Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Rock Am Ring news

NIEUWE NAMEN ROCK AM RING: O.A SLAYER EN I PREVAILZojuist heeft de organisatie van Rock Am Ring en Rock Im Park weer nieuwe...

Uncle Acid and the Deadbeats

OOK UNCLE ACID & THE DEADBEATS VOOR FORTAROCK 2019 Fortarock 2019 heeft nog een nieuwe naam toegevoegd aan de line-up. Eerder...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.