Laatste namen voor Eurosonic Noorderslag: o.a. Douwe Bob, Jett Rebel en JeBroer

Douwe Bob
Laatste namen voor Eurosonic Noorderslag: o.a. Douwe Bob, Jett Rebel en JeBroer
Door op 1Het programma voor de aanstaande editie van het showcase-festival Eurosonic Noorderslag is rond. Vandaag zijn de laatste namen aangekondigd.

Van woensdag 16 tot en met vrijdag 18 januari vindt het Eurosonic gedeelte plaats waarin er veelbelovende artiesten uit heel Europa te zien zijn. Daarvan zijn de laatste acht namen: Douwe Bob, Inge van Calkar, Jebroer, Jett Rebel, Juicy, Jungle By Night, Michelle David & The Gospel Sessions en Æ Mak.

Op Noorderslag op zaterdag 19 januari, de laatste dag van het festival, treden Nederlandse acts op in De Oosterpoort. Het programma is nu rond met Amy Root, Ares, Dave Budha, FATA BOOM, For I Am King, Idaly, Jacin Trill, Judy Blank, Kubilay Kaya, Quessswho, Sam Feldt en Ten Times A Million.

Tickets voor Eurosonic Noorderslag 2019 zijn hier verkrijgbaar.

Eurosonic Noorderslag 2019 vindt plaats van 16 tot en met 19 januari in verschillende zalen in het centrum van Groningen. Overdag vinden er conferenties plaats en ’s avonds treden meer dan 350 acts op. De focus ligt dit jaar op Tsjechië en Slowakije.

Foto: Douwe Bob in AFAS Live door Anne-MarieDynamo Metalfest 2018 news

EERSTE NAMEN DYNAMO METALFEST 2019: O.A ARCH ENEMY...De festivalorganisatie van Dynamo Metalfest 2019 heeft zojuist de eerste...

CATCH

EERSTE NAMEN CATCH 2019 BEKEND: O.A. JON HOPKINS EN... De eerste namen van de 5e editie van indoor elektronica-festival CATCH zijn...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.