Cross-Linx Festival stopt

review: Cross-linx Rotterdam 2017 Ane Brun
Cross-Linx Festival stopt
Door MichaelaHendriksen op 07 december 2018 - 12:45 1 Cross-Linx Festival stopt. Na de editie in 2018 heeft de organisatie besloten om dit jaar geen nieuwe versie op poten te zetten. Het recentelijke vertrek van initiatiefnemer en drijvende kracht Frank Veenstra heeft voor de doorslag gezorgd.

Cross-Linx bracht bijzondere musici en ensembles samen uit de klassieke en niet-klassieke muziekwereld. Het festival vond weerklank bij musici, ensembles en componisten, en bereikte een steeds groter publiek. Inmiddels zijn ze een begrip geworden in de indie-classical muziekwereld.

"Trots en tevreden stellen we vast dat Cross-linx zijn werk heeft gedaan. Daarom dragen we nu graag de fakkel van wat Cross-linx mede teweeg heeft gebracht over aan al die nieuwe en inspirerende initiatieven en programmeurs die ons land inmiddels rijk is" aldus de Festivalorganisatie.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Mt. Atlas

DE WINNAAR VAN 'NU OF NOOIT': MT. ATLAS OPENT PINKPOP Mt. Atlas heeft dit weekend de finale van 'Nu of Nooit' gewonnen. Naast dat...

Woo Hah2

WOO HAH! KOMT MET EERSTE LADING NAMEN O.A. TRAVIS... WOO HAH! maakt vandaag bekend dat Travis Scott, Brockhampton en Skepta naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.